« De invloedrijkste bloggers van Vlaanderen (op dit moment)? | Hoofdmenu | Nieuwe sites + help De Blogoloog filteren! »

06/23/2009

Reacties

Feed U kunt deze conversatie volgen door in te schrijven op de reactiefeed van dit bericht.

Ochena

Ruurd, Ik had het ook gezien, maar dufdre er niets van te zeggen. Want het zou zomaar kunnen dat bij het gilde van Friese mandenmakers, een kikker van de mand afduwen een oud-Friesche folkloristische activiteit is, nog geefntroduceerd door de volgelingen van Bonifatius.

Asusena

Winy Schalke zegt:Ik heb me meteen alanemegd als lid bij CAOS en krijg nu regelmatig mailtjes over wandelingen in heel Portugal. Ik ga beslist een keer mee wandelen![]

Manikant

Laurens van Ek Marques zegt:Hoi, Wat een ontzettend leuk wleobg heb jij! Dat kom ik niet vaak tegen. Ik vroeg me alleen af hoe jij rond komt in Portugal. Ik heb er vijf jaar gewoond en zou graag terug willen maar met de economie van nu vraag ik me echt af of dit een goed idee is. Heb jij hiermee ook ervaring ? En zou je die met mij willen delen ? Ben benieuwd. Groetjes Laurens[] Reply:juni 14th, 2011 at 22:27Hallo Laurens,Bedankt voor je compliment over mijn blog! Ik had in Nederland al mijn eigen bedrijf: webdesign en grafisch ontwerp. Dat heb ik 12 jaar geleden meegenomen naar Portugal. Mijn werk leent zich goed om op afstand te doen, de meeste van mijn klanten zitten nog steeds in Nederland. Ik ga daar enkele malen per jaar een week of langer naar toe om gesprekken met klanten te voeren, presentaties te houden of workshops te geven. Tot tot nu toe werkt dit prima.[]

Fbs

Hallo, heb alle berichten hvorbeien gelezen en mijn probleem er niet echt tussen gezien (anders heb ik het over het hoofd gezien).Als ik mijn N95 8gb probeer te updaten met de updater dan springt naar 2 minuten de telefoon uit, verbinding met pc wordt verbroken, updater blijft op 15 minuten hangen en de display op de telefoon blijft licht geven. Batterij eruit en weer erin, gelukkig werkt mijn telefoon hierna nog als voorheen, nog een x geprobeerd en precies hetzelfde probleem. Wat kan dit zijn? Weet ook niet of ik een branded toestel heb en of het hiermee te maken kan hebben? heb v 15.0.015.

Anais

Bij AQ4U kun je veel spullen voor weniig kopen, waaronder accu's voor fototoestel en telefoon.Ik heb daar goede ervaringen mee. Als er iets niet in de lijsten staat, stuur hem dan een mailtje en je krijgt vrij vlot een reactie.Mijn laatste vraag was over een sterkere accu voor de Desire S.Reactie van Martijn:AQ4u M. van Aken [info@aq4u.nl]Verzonden: zaterdag 22 oktober 2011 12:33Dag Gerard,Die is wel te bestellen van 1500 (13,95, twee stuks 17,95) of 2000 mAh (19,95).Bij twee stuks eventueel incl. extra losse lader.Prijzen incl. verzending.Levertijd 2-3 weken (rechtstreeks vanaf leverancier in China).Martijn.

Rosa

Ik heb ook een tijd vooral gtetitwerd en facebook gebruikt. Uiteindelijk ben ik wel flink terug gekomen op mijn blog, maar dan een combinatie. Ik merkte dat voor mij het jammere aan facebook en twitter was dat ik geen geschiedenis meer had. Je communiceert korter en het verdwijnt. Dat is prima voor gewoon wat communicatie over en weer, maar mistte mijn langere blogjes en het terug kunnen lezen daarvan Dus ik keer langzaam steeds meer terug naar mijn blog. Ben benieuwd hoe dat bij jou gaat zijn

Dilara

Inmiddels heb ik de update met mijn N95 van T-mobile met sueccs uitgevoerd.Hieronder mijn stappenplan:- Productcode verandert via NSS- Een backup gemaakt op de geheugen stick- Via de Nokia Software Updater geupdate.- Backup van de geheugen stick terug gezet- New Menu Structur geinstalleerd.Het enige wat veranderd is, is dat het Web'n'Walk icoon weg is en is vervangen door het standaard icoontje van Nokia en het heet nu web. De telefoon is nu een stuk stabieler en reageert veel sneller.Iedereen bedankt voor de tips.Dennis

Alonso

Goede middag,Wat een hejerilk en simpel idee.Als de winkels morgen weer open zijn ga ik meteen de ingredienten aanschaffen behalve de rabarber, want die komt uit moeders tuin.TIP : ik serveer het met wat mintblaadjes uit de tuin.

Alfred

Probleem met de navigatie heb ik ook.Na de upadte is de navigatie veranderd in een routeplanner.(ik heb de standaard navigatie op de n95, geen gekochte licentie.)Het "volgen en zoeken" is na de upadte verdwenen.Tijdens het rijden kun je nu alleen nog maar de berekende route volgens een lijn volgen, of alleen de gps positie volgen. Voorheen zag je wel de berekende route en de gps positie tesamen (dus toen was er wel sprake van navigatie zij het zonder stem).Heeft iemand een oplossing om dit aan te passen?

nursing schools in cincinnati

I am looking for nursing schools in ma Do you know where to find top ten nursing schools ?

texas nursing schools

I am looking for nursing schools in nyc Do you know where to find nursing schools in st. louis ?

Aldenir

Ik heb ook de update op mijn tteeosl gedaan en wat mij hierna opgevallen is dat de "gratis navigatie" die standaard aanwezig was. (na "route plannen" de optie "volgen"kiezen) Indien je nu nog gebruik wil maken van de navigatie ben je verplicht de versie aan te schaffen. Heeft iemand een idee of deze oude optie terug geplaatst kan worden in de nieuwe firmware?

Shankar

vrees dat dit niet goed is.Was je battety voiledlg opgeladen?Als hij tijdens de update uitvalt heb je veel kans dat de N95 niet meer gaat functioneren.Ik weet niet of je dit zelf kan oplossen, denk eerder dat je hem moet laten Soften bij een herstelfirma.Dit valt denk ik onder garantie, tenzij je NSS het nummer veranderd hebt.Mvg Nick

Nazeer

Zoals al vaker vermeld is aan de raictees is dat het back-up programma van Nokia zelf niet zo lekker werkt. En dat je een reservekopie van je geheugenkaartje moest maken, dan onthoudt die alles wat op dat moment op je telefoon staat. En dan is het een fluitje van een cent om alles weer terug te zetten.Beter lezen voordat je aan zoiets begint

dentist vancouver

I am looking for natural dentist vancouver . Do you know where to find dentist vancouver burnaby ?

dentist vancouver review

I am looking for dentist vancouver . Do you know where to find dentist vancouver burnaby ?

bankruptcy attorney ventura

Ik ben op zoek naar faillissementsrechtbank Ventura County ca ? Kun je me helpen om ventura faillissement advocaat te vinden?

phoenix dui attorney

I am looking for criminal defense lawyers in phoenix arizona . Where to find dui lawyers in phoenix az ?

dentist vancouver

I am looking for dentist vancouver kingsway . Do you know where to find dentist vancouver ?

snore pillow

I am looking for a snoring cures. I watched the video about snore

pillow. Do you think it will help?

jcpenney portrait coupons

We are looking for latest jcpenney coupons . Do you know where to find jcpenney coupons ?

jcpenney coupons

We are looking for latest jcpenney portrait coupons . Do you know where to find jcpenney portraits coupons ?

Reyhan

Dat haat/liefde verhouding herekn ik wel. Het is reuze leuk want je krijgt de scoops in je schoot geworpen en beleeft ideeen samen met gerenomeerde, met recht bekende en zeer interessante mensen mee.Maar het is time consuming als n00b. Je merkt inderdaad dat je gesandboxed wordt, wat logisch is.Wat ook wennen is, het zit tussen een forum en chat in.Voordelen, nadelen ik denk dat het gewoon is. Twitter is.

Ray

Hallo,Wanneer wij op onze webshop een aaptre blog pagina aanmaken en daar om de week of elke dag een product van ons assortiment bespreken met foto, link naar het product, enz. Heeft dit dan op de wat langerer termijn ook invloed op een betere vindbaarheid?Ik lees het graag. Bijvoorkeur via ons email adres.

Shabana

Ik heb net een nieuwe diesre Z en ben m nog wat aan het uittesten/onderzoeken. Haal wat apps binnen, heb continu wifi aan enz. Nu valt de accutijd mij ook zeer tegen want op deze manier haal ik nog geen 8 uur .Helpt bovenstaande truc ook bij dit model?

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.